неделя, 12 юли 2015 г.

247 000




 Хакуна-матата! "Защо тъй сериозно?!" - ще запита неповторимо изграденият образ на Жокер от чашата на снимката, който каквото и да си говорим беше най-добрата роля на покойния Леджър, а според мен и най-добрият образ на злодей в киното. Превъзхождан единствено от вълка в "Ну, погоди!", може би. Или от Ципрас. Мотивация, средствата за постигането на целта и това невероятно червило на Max Factor, N 8a, liquid ruby, ако не се лъжа. Любимото ми! А как ми ходи с черна рокля - същинска Мортиша. 
 Забелязвате ли тренда, модната тенденция, която витае около нас? Точно в стила на фаталната жена-кучка младите моми се кипрят с черни дрешки, а на лицето пльоскат само по едно червило. Тъмна права, но черна коса /руса не, а вафлите в косите дори и планетаджийките не ги ползват/, сериозен и високомерен поглед, а за фон - батка с ръка тип 200 милиметрово оръдие, с впита тениска и зловеща тъпота. А отстрани няколко други самодиви и бaтки-wanna be точат лиги. А още по назад, не защото съм от онези /сещате се/, стоя аз, дюсдисан /колко от вас не я бяха чували тая дума, честно?/ с тениска, подканваща към проникване, влизане в блога Храм на уискито и си мисля колко прекрасен съм, докато друг зад мен си мисли предходните неща, но мен ме слага в категорията на пийняците-лузъри. И докато всички си мислим, че сме най-прекрасните и незаменимите друга групичка батки влиза като в каубойски бар с натопорчени егота и стегнати слипове, тип Спидо, победоносно зяпащи браточките с по-малки ръки. За да ознаменуват победата над останалия плебс се почесват по епилираната лакетно-пубисна област и поръчват през слънчевите очила - авиаторки-wanna be, но от онези за 10 лв, голяма кола, голям скоч: "Дай един Буш, ама от марковия!", ядки 200 гр. и новата песня на поредната чалга-разпоретина feat. Krisko. След няколко минути към тях се носят таблите с поръчките, а новата сервитьорка пърха от удоволствие, че батките оглеждат все още малкото `и и незасегнато от въглехидрати и наситени мазнии дупИ. Хубави жени имаме, мамка му! Спор няма! Който е мърдал към западния свят ще потвърди. 
 И защо пиша всичко това? Заради пожара в Чернобил и паниката във Варна? Не! 
 Заради кризата в Гърция? Не, по дяволите!
 Истината е, че този пост е изцяло позитивен или трябва да изглежда така. От години не бях влизал тук за да пиша. Истината е обаче, че една жена може да срути самочувствието на един мъж или поне да опита, но може и да го погледне по един особен начин и без много думи да го накара да се почувства " по-батка" и от най-големия бабаит и без да е наблъскан с шибана химия. Така се почувства егото ми днес и си казах: "Ще се върна там където започна всичко преди години и където намерих толкова приятни моменти и ще разчистя прахта от копчетата на виртуалната клавиатура!" Напоследък се подвизавам в света на уиски ревютата и не ми оставаше енергия за това старо, но прекрасно местенце, в което 247 000 клика бяха осъществени из различните статии. А светът на уискито може да бъде изключително местенце, ако не броим меркантилните типове, които търсят като Диоген печалбата винаги, без да си дават сметка какво представлява уискито, какво означава това да обичаш нещото, което правиш. Но да, това беше идеята на поста - да си поговорим за това какво може да направи правилната жена с един мъж, респ. какво можем да направим ние за правилната жена. Не, не само да оглеждаме дупето `и. За далеч по-дълбоки неща става дума /без перверзии, Стамате/. Жената, която се е дюсдисвала за нас и продължава да го прави /вече срещате тази дума за втори път - нямате право да се чудите какво означава/,, жената, която се притеснява за кичура коса, който пада неволно върху красивото `и лице, жената, която може да направи от всеки от нас един по-добър човек, една по-добра версия на Терминатор, без да имаме "баси ръките, чуек!". Жената, която не трябва по цял ден да ни върти софри и гозби. Жената, в която откриваме част от нас, но по-красивата част.
 За Нея става въпрос сега! Не за мортишата с батката или за гърлата с пърхащия стомах и кофти дъха в устата. 
Това е засега от мен.
За финал ще припомня фразата, която трябва да ни движи във всеки ход: 
Качество преди количество!
 До нови срещи Квартири, Щори, Астро неща, Климатици и други хора, предпочели да рекламират продуктите си благодарение на "do follow" връзките тук, вместо да кажат нещо от свое име.
Владимир!







 

©2009vlpreslavski | by TNB