сряда, 8 септември 2010 г.

Филмите, с които можем..

От около десетина дни се вихри вълната на топ-филмите - Ламот подреди неговите декадни предложения и ми възложи отговорната задача да изброя моите. Не обикновените, а онези с точката, която закрива долния ляв или десен ъгъл на екрана. Накратко ще ви запозная с филмите за възрастни, които трябва да гледате или които сте гледали, без да сте искали.
1. Не мога да не започна с оригинала, с най-първичния от българските еротични филми, а именно "Секс партия бридж."
Филмът е заснет през 80-те години. Снимките са правени във вила, която и за днешните стандарти би минала за тузарска - басейни, мраморни стълби, алкохол и карти. Не мога да не отрека, че качеството на филма е на ниво - актьорската игра бих оценил като задоволителна, а глупавите реплики и скритият смисъл почти отсъстват. Филмът продължава около 80-90мин. като актьорите, 6-7 човека, играят в различни комбинации. Основополагаща е и ролята на господина с малкия ръст - лилипута, който освен, че разглежда непознат за повечето българи през онзи период хартиен носител - сп. "Плейбой", но и успява да "пообщува" с главната героиня. Като цяло филмът може да послужи като еталон и за някои от съвременните български и чужди продукции /така са ми казвали/.

2. "Малки български мръсници"
Преди няколко години избухна скандал как едни французи опетнили българсия флаг и киселото ни мляко като ги ползвали за плакат на филма си /този на снимката/. Навярно е така, но не на за това пиша. Същите тези французи похарчиха няколко хилядарки, за да се понарадват на българските момичета. Филмът е стандартен за категорията - не блести с нищо, но не и толкова отегчителен /така са ми разказвали ;)/. Българските момичета са красиви, както винаги, като в сцените се появяват и българи актьори. Чува се и характерния български поздрав, състоящ се от съществителното"майка", местоимението "ти" и глагол, в първо лице, единствено число. Ако не друго може да се нагледате на чудната бългрска природа, включваща кладенци, поляни, морски бряг и автентична българска къща.

3. Кико, Славка, Минка, Гунка и т.н.
С бума на демокрацията експлодира и народното творчество от този жанр. Едно от най-дебилните и същевременно забавни, екранни превъплъщения е ролята на Баче Кико. Незнайте български актьори - баче Кико, "жинътъ" и човекът-глас зад обектив правят от това посредствено изпълнение забавно филмче за това как не се прави филм. Филмът може и да не блести с невероятни секс похвати, но все пак си остава култов. Човекът зад обектива внася невероятна доза разнообразие в стаята като ръси реплики, които отвличат вниманието на гледащия. Филмът е двуезичен - освен българската реч, в него може да чуете и прословутата фраза "Стоп факинг хър, баче Кико!", реплика, отправена заплашително към героинята, която отказва съдействие.
Освен Бачето, в интернет пространството куцо и брадато си напускаха клипчета. Тази от Ст. Загора, онази от Кайлъка, пък друга от Варна с двама. Всички до едно направени с желание. В един от безименните хитове момичето, излегнало се в очакване, навива приятеля си с репликата: "Ши лижиш, аз за ко съм съ измилъ!" Браво, личната хигиена е на ниво! Одобрявам! 
Не само обикновените юзъри пускаха свои филми - някои "звездни" героини също се накачиха из уеб пространството.
Ако не друго, то поне видяхме, че като са гладни, дори и мокри в банята или лежащи по леглата, с вдигнат адреналин, могат да изядат цял хот-дог.

4. На последно, но не и по значение е порно филмът "Националите свършват рано". 
Това е порно филм, с драма елементи. В него се разказва за проблемите на националите ни, които свършват бързо - независимо каква квалификация играят, пред кого и с кого. Този филм не го препоръчвам, но постоянно ни го натрапват.
Кадри от най-добрите порно филми.
Ако статията ви е харесала, моля, гласувайте за нея в Топблог и Свежо. На ваше разположение са и бутоните на Фейсбук, "Харесва ми и Share". Може да споделите мнението си като ползвате модулът за коментари, за който не се изисква регистрация, или като гласувате на анкетите. Разгледайте и други статии с подобно съдържание като цъкнете на "Related posts". Ако този блог ви е харесал може да използвате RSS хранилката, разположена под жълтото каре с връзки. Благодаря!

 

©2009vlpreslavski | by TNB